Babywearing

Mit hjerte brænder for at bære mine børn!

Det er skønt at have dem tæt på og det er praktisk at have hænderne fri. Endelig er det virkelig smart, når vi er på tur at lade barnevognen blive hjemme.

I København, hvor vi bor, kan det være en stor udfordring at komme frem, når barnevognen skal med i offentlig transport. Det kan være elevatorer, som ikke dur. Det kan være døre, der lukker for hurtigt, sure chauffører eller at der slet ikke er plads til barnevognen. Når jeg bærer mine børn er ingen af disse problemer et issue.

Jeg vil gerne være med til at sprede det glade budskab om babybæring og fordelene ved at bære sine børn til danskerne. Det er min holdning, at dette er viden, der skal være tilgængelig for alle, da det kan gøre hverdagen lettere for SÅ mange mødre. Så har du spørgsmål eller udfordringer, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig.

Læs mere

Her har jeg samlet et helt univers af materiale om babybæring. Du kan læse om, hvad babybæring er og hvorfor det er godt. Her står også en hel masse om forskning og ergonomi, da det er vigtigt for dig og dit barn, at du bærer rigtigt. En hel masse guides til at komme i gang med at bære kærligt.

Ergonomi

Sikkerhed

Fastvikle

Nybegynder

Rygbæring

Kejsersnit