Babywearing


IMG_8842 copy

Mit hjerte brænder for at bære mine børn, det er skønt at have dem tæt på og det er praktisk at have hænderne. Endelig er det virkelig smart, når vi er på tur at lade barnevognen blive hjemme. I København, hvor vi bor, kan det være en stor udfordring at komme frem, når barnevognen skal med i offentlig transport – det kan være elevatorer, som ikke dur, det kan være døre, der lukker for hurtigt, sure chauffører og at der slet ikke er plads til den. Når jeg bærer mine børn er ingen af disse problemer et issue.

Jeg vil gerne være med til at sprede det glade budskab om fordelene ved at bære sine børn til danskerne. Det er min holdning, at dette er viden, der skal være tilgængelig for alle, da det kan gøre hverdagen lettere for SÅ mange mødre. Så har du spørgsmål eller udfordringer, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Læs mere

Under denne menu er beskrevet, hvad babywearing er, hvorfor det er godt. Her står også en hel masse om forskning og ergonomi, da det er vigtigt for dig og dit barn, at du bærer rigtigt. En hel liste med fordele og guides til at komme i gang med at bære kærligt. Endelig har jeg samlet en række sider og grupper, hvor du kan komme i kontakt med andre babybærere.

 

Sikkerhed i slyngen

Sikkerhed i slyngen

Ergonomi og frøstilling

Ergonomi og frøstilling

Størrelser og materialer

Størrelser og materialer

Nybegynder – kom godt igang

Nybegynder - kom godt igang

Rygbæring – kom godt igang

Rygbæring - kom godt igang

Find andre slyngler

Find andre slyngler