Afspænding og velvære for gravide

Rebozo massage
Mexicansk kvindevisdom

Alle gravide fortjener at blive forkælet

Hvad er rebozo?

Rebozo massage stammer fra Mexico, og ordet rebozo betyder “tørklæde”. Tørklædet bruges som en forlængelse af massørens hænder til at vugge, strække, massere og svøbe både før, under og efter fødsel. For dig, der er gravid kan rebozo massage være både afspændende og fødselsmodnende. Samtidig kan det være smertelindrende under fødslen og kan hjælpe kroppen med at samle sig igen efter fødslen.

Mexicanske kvinder har brugt rebozo massage gennem generationer, det er nænsom og effektiv. Det er kvindevidsom i sin reneste form.

 

Rebozo som gravidmassage

De fleste kvinder oplever gennem graviditeten at blive ømme, at det tynger og graviditets relaterede smerter af forskellig slags og styrke. Det er oftest naturligt og opstår i takt med at maven vokser og bliver tungere. Efter rebozo-massage oplever de fleste gravide færre gener.

Rebozo-massage kan mindste væskeophobninger, smerter i lænden, afspænde muskler og bidrage til blød- og smidiggøre i bækkenet.

Rebozo-massage vugger helt ind til baby, det åbner op og give plads til at baby kan lægge sig godt til rette i bækkenet. Vender din baby med numsen nedad kan massagen ofte få babyen til at vende sig spontant.

Rebozo lukning

En rebozo lukning er en ceremoniel begivnhed. Hvor vi hylder kroppen og den transformation, som den har været igennem. Vi takker kroppen, vi giver ro og kærlighed til kroppen. Og vi byder ny begyndelse velkommen.

Det er en meget smuk, kraftfuld og ofte meget følelsesmæssig ceremoni. Med rebozo/tørklæder svøber vi kroppen, det er tæt, det er trygt og det er omsorg.

Det er ikke kun efter en fødsel, det kan give mening at give kroppen en ny begyndelse gennem rebozo lukning. Det kan også være andre livsbegivenheder som sorg, sygdom, brud eller forandring.

Rebozo for par

Denne workshop er for dig, der er gravid og din partner.

På workshoppen kommer I til at lære om de mange fordele, der er for gravide ved at modtage rebozo massage.

Som par lærer I en serie med 8 rebozo-øvelser, som er fordelagtige i graviditeten og frem mod fødslen. Øvelserne kan I selv bruge hjemme efter workshoppen.

Special Guest:

Adriana fra “Rebozo Copenhagen” kommer og medbringer ægte, håndvævee, mexicanske rebozo-tørklæder, som vi øver med under workshoppen

Netop nu!

Netop nu kan du og din partner komme til  rebozoworkshop i København.

Din partner kan være din mand, kone, kæreste, mor, søster eller lige hvem du ønsker.

Dato: 1. oktober 2020, kl. 9.30 – 12.30

Sted: Ørestad Kiropraktik og Sundhed i Field’s

Rebozo massage

Her kan du vælge mellem 3 former for rebozo massage. Det er vigtigt, at du mærker efter, hvilken form, der passer dig og din situation bedst.

Gravid massage

499 kr

Oplæring af partner

599 kr

Rebozo lukning

699 kr