Doula

“Min fornemmeste opgave som doula er at støtte dig at finde og bevare din fødepower.”

Hvad er en doula?

En doula er en kærlig ekstra støtteperson for den fødende og hendes partner før, under og efter fødsel.

Ordet doula stammer fra græsk og betyder “kvinde som tjener”, doulaen er en kvinde, der selv har født og som har uddannet sig til at være en kærlig omsorgsperson for den fødende og hendes pårørende.

Doulaen har en række håndgribelige værktøjer i sin doula-taske fx vejrtrækningsøvelser, fødselsforberedelse, rebozomassage og ammeetablering. Men en doula er meget mere end det. En doula er den faste klippe, der bakker dig op i dine ønsker og drømme, så din fødsel bliver den bedst mulige fødselsdag.

Skal jeg ringe til dig?

Er du nysgerrig på, om en doua er noget for dig? Første møde er altid uforpligtigende og gratis. Skriv dit navn og nummer, så ringer jeg dig op.

Hvad kan jeg tilbyde?

Ud over selv at have født 3 børn, så har jeg i mange år beskæftiget mig med gravide og nybagte forældre gennem mit virke som slyngevejleder. Dette har givet mig en bred viden om, hvad der rører sig hos gravide, fødende og nybagte forældre. Som doula tilbyder jeg at være der for dig – som en støtte – lige netop den støtte, du har brug for.

Gennem både egne erfaringer, men også gennem doula-erfaringer har jeg stor ekspertise inden for at stå overfor uventede situationer, der kræver omstilling af forventninger, ønsker eller mindset. Nogen gange er må vi i graviditeten træffe svære valg, men det er vigtigt at træffet et valg, så vi står efter fødslen og kan stå ved forløbet. Her er min styrke, og jeg kan støtte dig i at finde frem til, hvad der er det helt rigtige for netop dig.

DOULA FORLØB

Ved et doula forløb er jeg din støtte gennem 5 møder i graviditeten og jeg er “på kald” eksklusivt for dig i graviditets-uge 37-42. Jeg er til stede under hele din fødsel og kommer på efterfødselsbesøg.

Rebozo massage stammer fra Mexico, og ordet rebozo betyder “tørklæde”. Denne massage er genial til gravide og kan være både afspændende og fødselsmodnende.

FØDEPLAN

Gennem samtale og forberedelse kan vi finde frem til, hvordan din historie og dine drømme kan forenes til en fødeplan, der booster dig i din fødepower.

KEJSERSNIT

Pludseligt og uventet kan du stå over for at skulle vælge “ønsker jeg et kejsersnit?” Det er en af mine store ekspertiser at støtte dig i at finde frem til det rigtige for dig.