Anmeldelse

Minu BabyWrap, Cinnamon

Kort og godt - samlet vurdering

3.9/5

Jeg har valgt at give Minu BabyWrap, Cinnamon 4,5 ud af 5 stjerner fordi:

  • Det er en 2-vejs strækvikle med et godt stræk
  • Strækviklen er tynd og åndbar – oplagt til sommer og varme babyer
  • Tencel modal (TM) er et naturligt materiale og økologisk – meget babyvenligt
  • Tencel modal er stof af fibre udvundet at bøgetræer – et bæredygtigt materiale

Lidt om brandet..

Minu BabyWrap er en lille passionsvirksomhed fra Prag og kvinden bag hedder Mari Pražská. Da hun var blevet mor fandt hun et langt stykke stof i skabet og googlede “how to make a babywrap”. Da hun bandt sin datter i den, faldt datteren til ro og en passion var født. Missionen var at finde en moderigtig stil og lækre materialer. Minu BabyWraps er et ret nyt mærke fra 2018.

Minu BabyWrap, CInnamon

Denne strækvikle er ny i sortimentet hos den danske webshop VikleLiv.  Sødeste Rikke og Lars, der står bag VikleLiv har spurgt, om jeg vil teste og anmelde denne strækvikle af mærket Minu BabyWrap. Og det vil jeg naturligvis gerne. Strækviklen er i farven “cinnamon”, som virkelig er en skøn, varm og moderigtig farve dette efterår og vinter.

Det er en 2-vejs strækvikle. Det betyder, at der er stræk både på den lange og den korte led af viklen. Dette gør – efter min mening – det lettere at binde strækviklen, så den kommer til at sidde rigtig godt. Strækviklen er lavet af 100% tencel (TM) Modal. Kort fortalt er tencel modal fibre udvundet fra bøgetræer, produktion er økologisk og bæredygtig. Dermed er tencel modal et naturligt materiale og et mere miljøvenligt alternativ til mange andre materialer.

Vikle-egenskaber

Lær at binde en strækvikle

Læser du denne anmeldelse og tænker på, at du godt kunne tænke dig at læse endnu mere om strækvikler, og se en video af, hvordan en strækvikle kan bindes, så klik “læs mere”.

Alt i alt så er dette  en rigtig lækker strækvikle. Det er første gang, at jeg har prøvet en strækvikle i tencel modal. Og jeg må sige, at mit første indtryk er rigtig godt. Strækviklen er tynd i hånden, stoffet et let og meget åndbart. Den er blød og glat, og mærkes mest som silke eller bambus. Den har et skønt stræk både på den korte og den lange led. Jeg tænker, at denne strækvikle kunne være et oplagt valg til dem, der synes strækvikler af bomuld er meget varme at bruge.

English version

This stretchy wrap is new in the range at the Danish webshop VikleLivThe kind people Rikke and Lars behind webshop VikleLiv have asked of me to test and review this Minu BabyWrap – and of course I would love too. The stretchy wrap is in the color “cinnamon”, which is really a beautiful, warm and fashionable color for this autumn and winter.

It is a stretchy wrap with a 2-way strech. This means the fabric streches both at the length and at the wide of the wrap. In my opinion the 2-way strech makes it easier to tie the stretchy wrap and also to make the baby position ergomic. The stretchy wrap is made of 100% tencel (TM) Modal. In short, tencel modal fibers are extracted from beech wood, the production is organic and sustainable. This means tencel modal is a natural material and a more environmentally friendly alternative to many other materials.

Wrap qualities

All in all, this is a stretchy wrap of a good quality. This is the first time I have tried a strechy wrap made on tencel modal. And I have to say that my first impression is very positive. The stretchy wrap feels thin in the hand, The fabric feels light and is very breathable, the soft and smooth feel of it reminiscent of silk or bamboo. It has a lovely stretch on both the length and the wide. I think this stretchy wrap could be the obvious choice for mamas those think cotton too warm for babywearing in a strechy wrap.

Nysgerrig på VIKLELIV

Har min anmeldelse af Minu strækviklen fra VikleLiv givet dig lyst til at vide mere om den, så kan du klikke herunder og komme direkte til den på VikleLivs hjemmeside.