Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

Betaling af kurser, workshops og konsulattioner foregår gennem platformen EasyMe og er integreret med betalingssystemet Stripe, som er sikker kort-betaling. Hvis der ikke er dækning på det valgte kort eller pengene af anden grund ikke kan trækkes fra kortet, så er det EasyMe, der står for at sende rykker og den efterfølgende proces i den forbindelse.

Ansvar

Som certificeret slyngevejleder uderviser jeg altid i sikkerhed omkring at bære sine børn i bæreredskaber. Men det er altid den, der bærer barnet, der har det funde ansvar for barnet. Selvom deltagere er blevet undervist af mig og anvender mine metoder, så kan jeg ikke stilles til regnskab for, hvad der end sker med et barn, som en anden bærer.

Det er altid bæreren, der har ansvar for barnet!

Læs mere om sikkerhed i bæreredskaber HER

Ved ændringer

Jeg forbeholder mig ret til ansvarsfrit at ændre tid, sted, pris og indhold på workshops, kurser og events m.v. uden forudgående varsel. Jeg forbeholder mig desuden ret til ansvarsfrit at aflyse et kursus eller workshop, såfremt deltagerantallet bliver mindre end forudsat eller ved underviserens sygdom. Skulle deltagerantallet bliver mindre end forventet eller være under den fastsatte grænse for afholdelse af kurset, giver dette dig ikke ret til at aflyse kurset og få dine penge retur. Du bliver i stedet overflyttet til næste kursus, workshop eller event m.v.

Privatlivspolitik

Denne virksomhed forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Virksomheden vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Virksomheden vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Rettigheder

Alle rettigheder til produkter, workshops, kurser, kursusmateriale, illustrationer, billeder, foredrag og arrangementer tilhører Anita Andersen.