Anmeldelse

Löft Ringslings, Shanti Pure

Kort og godt - samlet vurdering

4.5/5

Jeg har valgt at give Löft, Shanti Pure 4,5 ud af 5 stjerner fordi:

  • Shanti pure er smørblød GOTS certificeret økologisk bompuld
  • Shanti Pure er 100% håndvævet lækkerhed
  • Bomuld er easycare, men også oplagt for både nye og erfarne viklemødre
  • ved at købe en vikle fra Löft, så bekæmpes fattigdom og styrkes de som væver viklerne
0CA287D1-4998-4B30-BFD8-3672536829A5

Lidt om brandet..

Löft Ringslings er et dansk slyngemærke, kvinden bag har en baggrund indenfor modeindustrien og interesse for bæredygtig fremstilling af tekstiler. Slyngerne er vævet af fattige kvinder i Nepal, hvor Löft sikrer dem ordentlige forhold og løn. Alle materialer er nøje udvalgt, af høj kvalitet og uden farlig kemi. Designet er skandinavisk med kant og slyngerne er navngivet efter de kvinder, der væver stoffet. Löft Ringslings er først for nyligt begyndt at producere fastvikler.

Shanti Pure, str 6

Denne vikle har en sart grå farve, som egentlig er sorte og hvide tråde, der er vævet ind mellem hinanden og får viklen til at se grå ud på afstand. Jeg har testet Shante Pure uden frynser, men den kan fås både med og uden frynser. Shanti Pure er håndvævet af 100% økologisk bomuld, viklen er smørblød fra ny, og den er på ingen måde bomuldsstiv og skal ikke gåes til.

Da jeg åbnede æsken blev jeg vildt imponeret over den eksklusivitet, der mødte mig. Viklen er pakket i det fineste papyrus papir med löft logo og bæreinstruktioner. Der er tænkt over detaljerne og der er bæredygtighed i alle facetter. Shanti Pure er vævet i klassisk sildebensmønster og har et GSM på 260.⁣ Der er noget helt fantastisk ved håndvævede vikler, og denne er ikke undtagelse.

Vikle-egenskaber

Alt i alt så er dette  luksusudgaven af den perfekte begyndervikle. Er du på jagt efter din første fastvikle, og vil du gerne betale lidt ekstra for en toplækker kvalitet, så kan du trygt vælge Shante Pure. På grund af blødheden i denne håndvævede vikle kan den bruges fra nyfødt og pga. det middelhøje GSM, så kan den sagtens bære en toddler også. Denne vikle er også oplagt for dig, der går op i materialer og bæredygtighed samt har omtanke for vores planet.

English version

This wrap is pale shade of grey, this shade is black and white threads woven into each other in at herringbone pattern:. I have testet the Shanit Pure without fringes, but it can be bought both with and without fringes.This wrap is handwoven in 100% organic cotton, it has an unique softness from newn and needs no breaking in.

Right from unboxing I was impressed with the exclusive vibe. Attention to the smallest details and sustainability all over. Handwoven wraps are amazing and this wrap with a 260 GSM is no exception.

Wrap qualities

All in all, this is the luxury edition of the perfect beginner wrap. Are ou looking for your first woven wrap and are youready to pay a little extra for high quality, then Shanty Pure is the right choice for you. Do to the softness of this wrap it is perfect for newborns and with it’s middlehigh GSM it easily carries a toddler as well. This wrap will appeal to the wrapper with a high sense of materials and sustainability and fairtrade in mind.

Nysgerrig på Löft

Har min anmeldelse af Shanti Pure fra Löft Ringslings givet dig lyst til at vide mere om den, så kan du klikke herinder og komme direkte til den på Löft hjemmeside.