Om mig


Jeg hedder Anita og er født i 1982. Oprindeligt er jeg fra Nordjylland, men bor i København med min kæreste og vores to drenge fra hhv dec. 2012 og okt. 2014. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg inden for rekruttering og HR. Endelig er jeg uddannet cand.mag i kommunikation i 2008.

Hvorfor denne side?

Inden for de sidste par år har jeg været gravid og er blevet mor to gange. Det at blive mor vender totalt op og ned på tilværelsen, det gjorde det også for mig – jeg fandt meningen med livet på mange måder. Men jeg fandt også, at mit hoved boblede med spørgsmål om graviditet, baby og moderskab, som jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle finde svar på.

Målet for siden er derfor at dele nogle af de svar, jeg har fundet og erfaret, med andre i samme situation.

Motivation

Da jeg ventede mit andet barn, og det viste sig, at han vendte med numsen nedad, stod jeg overfor en svær beslutning mellem kejsersnit og sædefødsel. Men på nettet var der ingen hjælp eller information på dansk at finde.

Jeg ville dog gerne føde vaginalt, så jeg satte mig grundigt ind i emnet, jeg læste viden, forskning og andres erfaringer. Dette gav mig blod på tanden til at gå mod lægernes anbefalinger om et kejsersnit og i stedet kæmpe for en vaginal fødsel – en kamp der bl.a. betød, at jeg måtte skifte sygehus for at få lov til det (læs hele historien under fødselsberetning).

Jeg håber, at denne side kan være med til, at andre gravide med baby i UK kan få inspiration til både, hvad de selv kan gøre for at vende baby, men også blive rustet til den svære beslutning mellem kejsersnit og sædefødsel.

Bevar de tætte bånd også uden for maven

Allerede da min første søn var spæd opdagede jeg, hvor skønt det er at være helt tæt og hud mod hud med sin nyfødte – her er slynger/vikler et genialt hjælpemiddel, så mor både kan være tæt og knytte bånd med sin baby, samtidig med at hun har hænderne fri og komme lidt op ad sofaen.

Babywearing er blevet lidt af en passion for mig, jeg nyder at bære mine børn tæt ved hjertet og opleve verden sammen med dem på den måde. Af hele mit hjerte brænder jeg for at dele ud af denne passion, så danske mødre og fædre også får lyst til at bære kærligt.

 

Fødselsberetning – 1. gang

Fødselsberetning - 1. gang

Fødslen af min første søn var en lang og sej kamp, læs hele fødselsberetningen

Læs mere

Fødselsberetning – 2. gang

Fødselsberetning - 2. gang

Denne fødselsberetning handler mere om min kamp for at få lov til ønskefødslen

Læs mere

Kontakt mig

Kontakt mig
Kommentarer, spørgsmål, ris eller ros – kontakt mig endelig

Læs mere