Wraptrack – følg din vikles historie

Hvis du har snuset rundt på siden, så er du nok ved at have fornemmelsen af, at alt det med slynger og vikler har sit helt eget univers. Når du først er blevet opslugt og fascineret, så er der virkelig mange forskellige facetter af dette univers. En af disse fortjener at bliver blive trukket frem – hjemmesiden wraptrack.org.

Men hvad er det så, denne side kan?

– Det er faktisk gange simpelt, du opretter en gratis profil, og så opretter du dine vikler på siden. Det kan du gøre lige HER.

Hvorfor et det smart?

– Som jeg har skrevet om på andre siden, så har fastvikler godt af at blive brugt. Der er et stort secondhand marked både her i Danmark men også internationalt. På wraptrack kan du følge dine viklers historie, både hvis du er på jagt efter en ny brugt vikle, og hvis du ønsker at sælge en af dine vikler. Men også bare hvis du har en interesse i vikler, og gerne vil undersøge, hvad der findes af spændende mærker, stofblandinger og materialer.

Følg din vikles historie

Hver vikle har sin egen side med billeder fra nuværende og forhenværende ejere. Du kan også give dine vikler et par ord med på vejen om dens tid hos dig og du kan anmelde viklens egenskaber. Hvis viklen skulle komme til salg på et tidspunkt, så giver du potentielle købere en virkelig grundig beskrivelse af købet uden at gøre en ret stor indsats – du skal blot linke til viklens wraptrack ID på salgsannoncen.

Hjemmesiden wraptrack er stadig ret ny. Derfor er de fleste vikler endnu på deres første kapitel, men dette er en side på vej frem og på vej op i vikleverden, så lad dig ikke narre. Der kommer ikke til at gå ret længe, før de registrerede viklers historier skal blive fyldt godt ud. Den danske vikleproducent Danishquirks er allerede begyndt med at sende alle hendes nyproducerede vikler ud til deres første ejer med et oprettet wraptrack ID, og hun påbegynder altså eventyret for hver af sine vikler.

Og så er det pære dansk

Det er en sød viklemor her fra Amager, der har fået ideen til hjemmesiden, og som et barselsprojekt med hendes andet barn, har hun fået en fantastisk hjemmeside op at køre. Det er faktisk et helt familieprojekt, da både hendes kæreste og en hel del familie er involveret i siden.