Velkommen, du må være her, fordi du stadig er nysgerrig på

Meget mere om at bære

Som slyngevejleder så er der ofte spørgsmål, der går igen, når jeg underviser. Min tanke er, når bestemte enmer ofte spørges til, så må det være fordi, at det er emner, som fylder hos de babybærende forældre. Og tit så giver disse “hot topics” mig lyst til at skrive om det, det er mit håb, at svaret vil komme ud til endnu flere på den måde.

På denne side finder du artikler, som jeg har skrevet ud fra mine egne erfaringer som mor og krydret med min faglighed som slyngevejleder.

Påklædningsguide

Det sker ofte, at jeg får spørgsmål til, hvor meget eller hvor lidt tøj både bærer og barn skal have på, når vi babybærer. Den lille baby kan ikke selv temperatur regulerer. Babyen giver heller ikke selv udtryk for, om h*n har det for varmt eller for koldt. Der ligger derfor et stort ansvar hos bæreren for at holde babyens kropstemperatur. Jeg har skrevet to guides til henholdsvis sommer og vinter med inspiration til, hvordan du kan tilpasse din påklædning, når du bærer dit barn.

Sommer

Hvordan klæder jeg mig og min baby på om sommeren. Og hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg babybærer i sommervarmen?

Vinter

Hvor meget overtøj skal skal jeg og min baby have på, når vi vikler om vinteren? Og hvordan er det nu med bæreovertøj, hvornår giver det mening at dele overtøj?

Start op med at bære efter kejsersnit

Har du netop født ved kejsersnit? Og måske er du nervøs for eller i tvivl om, hvordan du kan starte op med at bære i slynger og vikler efter et kejsersnit.

Her kan du bl.a. læse om morkroppen efter operationen, hvad du skal være opmærksom på og hvorfor det er godt at gå i gang tidligt.