Doula

“Min fornemmeste opgave som doula er at støtte dig at finde og bevare din fødepower.”

Hvad er en doula?

En doula er en kærlig ekstra støtteperson for den fødende og hendes partner før, under og efter fødsel.

Ordet doula stammer fra græsk og betyder “kvinde som tjener”, doulaen er en kvinde, der selv har født og som har uddannet sig til at være en kærlig omsorgsperson for den fødende og hendes pårørende.

Doulaen har en række håndgribelige værktøjer i sin doula-taske fx vejrtrækningsøvelser, fødselsforberedelse, rebozomassage og ammeetablering. Men en doula er meget mere end det. En doula er den faste klippe, der bakker dig op i dine ønsker og drømme, så din fødsel bliver den bedst mulige fødselsdag.

"Er du gravid og tænker du over,
hvordan du bliver klar til den kommende fødsel?

– Så deltag i mit populære webinar: 3 trin mod en tryg fødsel

Gennem min erfaring som DOULA – en fødselshjælper – ved jeg, at gravide går med mange tanker, overvejelser og bekymringer:

  • gør jeg det mon rigtigt
  • frygt for at miste
  • er maven for stor el. måske for lille
  • og ikke mindst: hvordan kommer fødslen til at gå?

På dette webinar giver jeg dig 3 trin, som du kan bruge til at forberede dig til den kommende fødsel. Det er øvelser, som du selv kan arbejde videre med efter webinaret.

Bonus: Den får du at se, når du har tilmeldt dig via nyhedsbrev herunder.

Gratis webinar

Ved at skrive dig op til mig nyhedsbrev får du mit populære webinar “3 trin mod en tryg fødsel” helt gratis.

Det er en times fødselsforberedende webinar, der ruster dig til, hvordan du fysisk og mentalt forbereder dig til din kommende fødsel.

Navn:
E-mail:

Hvad kan jeg tilbyde?

Ud over selv at have født 3 børn, så har jeg i mange år beskæftiget mig med gravide og nybagte forældre gennem mit virke som slyngevejleder. Dette har givet mig en bred viden om, hvad der rører sig hos gravide, fødende og nybagte forældre. Som doula tilbyder jeg at være der for dig – som en støtte – lige netop den støtte, du har brug for.

Gennem både egne erfaringer, men også gennem doula-erfaringer har jeg stor ekspertise inden for at stå overfor uventede situationer, der kræver omstilling af forventninger, ønsker eller mindset. Nogen gange er må vi i graviditeten træffe svære valg, men det er vigtigt at træffet et valg, så vi står efter fødslen og kan stå ved forløbet. Her er min styrke, og jeg kan støtte dig i at finde frem til, hvad der er det helt rigtige for netop dig.

DOULA FORLØB

Ved et doula forløb er jeg din støtte gennem 5 møder i graviditeten og jeg er “på kald” eksklusivt for dig i graviditets-uge 37-42. Jeg er til stede under hele din fødsel og kommer på efterfødselsbesøg.

Rebozo massage stammer fra Mexico, og ordet rebozo betyder “tørklæde”. Denne massage er genial til gravide og kan være både afspændende og fødselsmodnende.

FØDEPLAN

Gennem samtale og forberedelse kan vi finde frem til, hvordan din historie og dine drømme kan forenes til en fødeplan, der booster dig i din fødepower.

KEJSERSNIT

Pludseligt og uventet kan du stå over for at skulle vælge “ønsker jeg et kejsersnit?” Det er en af mine store ekspertiser at støtte dig i at finde frem til det rigtige for dig.

Kontakt mig

Første snak er gratis

Uanset hvad du har på hjertet, så står jeg altid tilrådighed for en gratis og helt uforpligtigende snak. Om du er bekymret, har brug for råd eller trænger du bare til en snak. Det kan både være i telefon eller video samtale. Klik herunder og find en tid i min kalender, der kan passe dig