Hvem er kvinden bag Bær kærligt

Om mig

 

Jeg hedder Anita og er født i 1982. Oprindeligt er jeg fra Nordjylland, men bor i København med min kæreste og vores tre drenge fra hhv dec. 2012, okt. 2014 og apr. 2017. Indtil 3. barn har jeg arbejdet inden for rekruttering og HR. Jeg er uddannet cand.mag i kommunikation i 2008. I dag er jeg hjemmegående med vores 3. barn, samtidig er jeg iværksætter her på Bær kærligt og søstersiden Bid kærligt.

Hvorfor denne side?

Inden for den sidste håndfuld år har jeg været gravid og er blevet mor tre gange. Det at blive mor vender totalt op og ned på tilværelsen, det gjorde det også for mig – jeg fandt meningen med livet på mange måder. Men jeg fandt også, at mit hoved boblede med spørgsmål om graviditet, baby og moderskab, som jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle finde svar på.

Målet for siden er derfor at dele nogle af de svar, jeg har fundet og erfaret, med andre i samme situation.

Baby med numsen nedad

Da jeg ventede mit andet barn i 2014, og det viste sig, at han vendte med numsen nedad, stod jeg overfor en svær beslutning mellem kejsersnit og sædefødsel. Men på nettet var der ingen hjælp eller information på dansk at finde på det tidspunkt.

Jeg ville dog gerne føde vaginalt, så jeg satte mig grundigt ind i emnet, jeg læste viden, forskning og andres erfaringer. Dette gav mig blod på tanden til at gå mod lægernes anbefalinger om et kejsersnit og i stedet kæmpe for en vaginal fødsel – en kamp der bl.a. betød, at jeg måtte skifte sygehus for at få lov til det.

Jeg håber, at denne side kan være med til, at andre gravide med baby i UK kan få inspiration til både, hvad de selv kan gøre for at vende baby, men også blive rustet til den svære beslutning mellem kejsersnit og sædefødsel.

Jeg har samlet al information og min erfaringer med at have en baby, der vender med numsen nedad i afsnittet “Baby i UK” under Doula delen.

Babybæring blev en passion

Allerede da min første søn var spæd opdagede jeg, hvor skønt det er at være helt tæt og hud mod hud med sin nyfødte. Her er slynger/vikler et genialt hjælpemiddel. Mor både kan være tæt og knytte bånd med sin baby, samtidig med at hun har hænderne fri og komme lidt op ad sofaen.

Babybæring er blevet en passion for mig, jeg nyder at bære mine børn tæt ved hjertet og opleve verden sammen med dem på den måde. Af hele mit hjerte brænder jeg for at dele ud af denne passion, så danske mødre og fædre også får lyst til at bære kærligt.

Så gennem tiden har jeg nu taget ikke mindre end 3 uddannelser som slyngevejleder – en dansk, en engelsk og en fransk. Og jeg har afholdt slyngevejledning i 5 år nu. Derfor mener jeg, at jeg er yderst kompetent til at hjælpe dig godt i gang. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis der er noget, jeg kan hjælpe dig med.

Kontakt mig

Første snak er gratis

Uanset hvad du har på hjertet, så står jeg altid tilrådighed for en gratis og helt uforpligtigende snak. Om du er bekymret, har brug for råd eller trænger du bare til en snak. Det kan både være i telefon eller video samtale. Klik herunder og find en tid i min kalender, der kan passe dig