Her er alt, hvad du har brug for at komme i gang med at bære

Slyngevejleder
Information og artikler om babybæring

Her har jeg samlet et helt univers af materiale om babybæring. Du kan læse om, hvad babybæring er og hvorfor det er godt. Her står også en hel masse om forskning og ergonomi, da det er vigtigt for dig og dit barn, at du bærer rigtigt. En hel masse guides til at komme i gang med at bære kærligt.

Mit hjerte brænder for babybæring!

"Det er skønt at have dem tæt på og det er praktisk at have hænderne fri. Endelig er det virkelig smart, når vi er på tur at lade barnevognen blive hjemme.

I København, hvor vi bor, kan det være en stor udfordring at komme frem, når barnevognen skal med i offentlig transport. Det kan være elevatorer, som ikke dur. Det kan være døre, der lukker for hurtigt, sure chauffører eller at der slet ikke er plads til barnevognen. Når jeg bærer mine børn er ingen af disse problemer et issue.

Jeg vil gerne være med til at sprede det glade budskab om babybæring og fordelene ved at bære sine børn til danskerne. Det er min holdning, at dette er viden, der skal være tilgængelig for alle, da det kan gøre hverdagen lettere for SÅ mange mødre. Så har du spørgsmål eller udfordringer, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig."

Anita
Slyngevejleder

Drømmer du om at blive slyngevejleder?

Sammen med Birgitte fra “Min familievejleder.dk” har jeg skabt et helt nye uddannelsesakademi.

Bæreakademiet er Danmarks nye portal for fagfolk og forældre som ønsker at professionalisere sig og opnå faglige kompetencer indenfor slynger, vikler og bæreredskaber.

Hos BæreAkademiet kan du være sikker på, at du får adgang til den allernyeste viden om sikker babybæring, og kærlig formidling.

Vi bærer på danmarks fremtid

Værd at vide

Vil du gerne vide mere om alt det tekniske og teoretiske bag babybæring? Så er det her du skal starte.

Her kan du læse mere om frøstilling, ergonomi, sikkerhed i bæreredskaber og meget mere

Kom godt i gang

Er du nybegynder, let øvet eller bare ude på at lære  nyt? Så kan du her blive guidet gennem praktikken.

Her finder du nybegynder guide til at komme i gang, instruktioner til strækvikle, fastvikle, ringslynge, bæresele – og ikke mindst rygbæring

Alt om fastviklen

Er du allerede faldet ned i kaninhullet og har fundet kærligheden for de farlige stoffer? Så kan du her nørde fastvikle.

Her kan du bl.a. læse om størrelse, materialer, at gå en fastvikle til og få inspiration til, hvad en fastvikle ellers kan bruges til.

AnitaWEB-10.jpg

Meget meget mere

Har du nu fået blod på tanden, og vil du bare vide mere? Så kan du her finde alt muligt interessant.

Her kan du bl.a. læse om sommer- og vinter påklædning, når du bærer. Du kan læse om at bære efter et kejsersnit. og meget meget andet.

 

Anmeldelser

Nogengange er jeg så heldig, at jeg får lov til at teste forskellige viklerelaterede produkter. Her skriver jeg min anmeldelser af disse produkter, anmeldelserne er fulde med mine egne billeder, hvor jeg anvender produktet. Mine anmeldelser er også fyldt med gode råd og indput, der hjælper læseren til at vurdere, om produktet kunne være interessant for hende/ham.