Fastviklen er et langt stykke fastvævet stof, men det er også så meget mere end det

Læs mere om fastviklen

Her har jeg samlet en række tekster, hvor du kan læse og lære mere om fastviklen.

Fastviklen er et langt stykke vævet stof, der kan bruges til at bære sin baby i. Det er et fascinerende stykke stof, der både kan være et redskab i hverdagen med små børn til at nå i mål med dagens gøremål. Men det er også et hjælpemiddel til nærhed og tilknytning mellem bærer og baby.

Herunder kan du læse meget mere, jeg har samlet både egne erfaringer som slyngemor til 3 sønner. Men jeg har også skrevet tekster, der handler mere om sådan generel viden om fastviklen.

Størrelser og materialer

Det kan være lidt svært at gennemskue, hvilken størrelse af fastvikle du skal bruge og til hvad. De forskelle materialer har forskellige kvaliteter.

Hvordan gåes en fastvikle til

Når du køber en fastvikle fra ny, så kan den være stiv og svær at arbejde med. Men heldivis kan en fastvikle gåes til, så den bliver blød og lækker.

Wraptrack - et vikleunivers

Har du fået smag for slyngernes verden, og har du lyst til at nørde endnu mere ned i vikler og deres historie? Så er wraptrack stedet for dig.

Fastviklen - mere end en bæresele

Det står vist efterhånden flere gange på denne side fortalt, hvordan slyngerne har været både min redning, men også et værktøj i livet med små børn. Dette inspirerede mig til at skrive en artikel om, hvor meget mere end et bæreredskab fastviklen egentlig er.