Links

Spinning babies

Har du en baby, der vender med numsen nedad, så er den første side, du skal besøge spinning babies. Det er en helt fantastisk side, det er virkelig en kæmpe database af veldokumenteret information. Der er også øvelser, som du selv kan lave.

 

Babycentre UK

En anden side som er værd at give et besøg er babycentre. Her vil jeg dog fremhæve deres øvelser til naturligt at vende baby.

 

Wikihow

Dette er en lidt pudsig side, men kig alligevel forbi deres liste med øvelser, den er rigtig god og med gode illustrationer.

 

Danske jordemødre

Er du så heldig at bo i København, så findes der er par private jordmødre, som kan hjælpe (husk Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til privat jordmor). Der findes helt sikkert også andre rundt omkring i landet, som kan hjælpe med akupunktur og lign.

 

Fødeklinik Maia

Fødeklinik Maia er vidunderligt lille sted, hvor 2 danske jordmødre har specialiseret sig i rebozo til gravide. Rebozo er massage givet med en langt tørklæde. Jeg har haft fornøjelsen selv at prøve, og det er virkelig skønt. De laver også vendingsforsøg med rebozo.

 

Klinik Amoxa

Jordemoder Helle Ella har Klinik Amoxa på Christianshavn, hvor hun giver akupunktur til gravide. Akupunktur kan være rigtig godt til mange ting i graviditeten bl.a. smerter, forstoppelse og modning til fødsel.  Helle Ella tilbyder også vendingsforsøg med moxa.

 

Moxa røgelse

Moxa er røgelsespinde, du kan læse mine oplevelser med moxa her. Men ellers kan du også læse mere hos birth international.

 

Youtube – sædefødsler

På youtube kan alt efterhånden findes, og går du med overvejelser omkring sædefødsel vs. kejsersnit, så vil jeg anbefale at se nogle sædefødsler, inden du beslutter dig.

 

Youtube – øvelser

Der er også kvinder, som har været igang med selv at lave øvelser, hvor der har lykkes dem at vende deres babyer i maven.

 

_______________________________

 

Liste:

http://spinningbabies.com/baby-positions/breech-bottoms-up/305-body-work

http://www.babycentre.co.uk/x1053586/how-can-i-turn-my-breech-baby-naturally

http://m.wikihow.com/Turn-a-Breech-Baby

http://www.foedeklinikmaia.dk/rebozo/

http://www.amoxa.com/akupunkturbehandling/moxa/

https://www.birthinternational.com/articles/midwifery/37-if-your-baby-is-breech

http://youtu.be/pteEYX8zwWc

http://youtu.be/wc-NgWIhMGk

http://youtu.be/oFabMR4sg5g

http://youtu.be/iqw5tApIbHI

http://youtu.be/467uPm6crRk

http://youtu.be/EPklRwlMV1Y