Vidste du..

.. at det er sædet i rygbæring, der oftest volder problemer?

Lær alt om rygbæring hjemme hos dig selv

Online begynder rygbæring

Pris: fra 49kr

Drømmer du om at bære dit barn på ryggen? – Jeg vil meget gerne hjælpe dig godt og sikkert igang

Det kan være svært at komme i gang med rygbæring af flere grunde:

 • det kan være grænseoverskridende at gå i gang
 • det kan være svært at gennemskue skidt fra kanel på fx youtube
 • du har allerede prøvet, men det vil ikke lykkes (fx sædet driller)
 • du er utryg omkring sikkerheden ved rygbæring

Hvorfor få hjælp til at komme igang med rygbæring?

De fleste kan komme i gang med front bæring på egen hånd, du kan kigge i spejlet og se, hvad du laver og om baby sidder, som du ønsker. Men ved rygbæring kan du ikke se i spejlet, og hele processen med at få baby op op ryggen kan være utryg.

Med dette online kursus, der guider jeg dig igennem trin for trin gennem alt fra sikkerhed, teori og rent praktisk, hvordan du gør.

MÅL:
"At blive klædt på til trygt og sikkert at bære dit barn på ryggen"

På dette kursus lærer du bl.a.:

 • at blive klædt på, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes med at bære på ryggen
 • hvad de typiske udfordringer ved rygbæring  er, og hvordan du løser dem
 • hvad der er sikkert og usikkert, når du bærer dit barn på ryggen
 • hvordan du bærer dit barn ergonomisk korrekt på ryggen
 • at binde en fuld rucksack carry
 • at lavet et godt sæde
 • 2 mådet at afslutte en rucksack carry på
 • om størrelser og materialer inden for fastvikler samt hvad der fungerer godt til rygbæring

Online kursus

Når du har tilmeldt dig, så modtager du en mail med adgang til det virtuelle undervisningslokale i programmet EasyMe, hvor det online kursus kommer til at foregå.

Du kan følge kurset fra:

 • smartphone
 • tablet
 • computer

Inde i EasyMe kursusplatform vil du kunne se de forskellige trin, som du skal igennem. Alt efter om du vælger MINI, PRO eller LUX, så får du enten adgang til alt med det samme eller over flere dage.

Hvis du har spørgsmål eller opfølgende udfordringer, så har du muliged for at deltage i en supportgruppe, hvor du kan stille alle dine spørgsmål.

Gense eller se, når det passer dig

Hele undervisningen forgår online, det betyder at du kan se og gense alt, når det passer dig. Du vælger selv nederst, hvor længe du ønsker at have adgang til kursets indhold.

Udtalelser

Deltagerne siger:

"Efter at have deltaget i dette online kursus er jeg godt på vej med rygbæring af min datter. Jeg skal dog stadig øve mig, hvorfor det er dejligt, at man har adgang i 30 dage. Både teori og video er lavet simpelt og letforståeligt, men samtidig indeholder det alt, hvad der er brug for at vide, og jeg føler mig godt rustet til at kaste mig ud i rygbæring."
Stine Agner Veng
"Jeg har altid beundret de mødre som let og elegant kunne bære deres børn på ryggen, men troede aldrig at jeg selv kunne blive en af dem. Efter at have deltaget i Bær Kærligt online forløb er jeg nu godt på vej! Anita gør processen enkelt og let forståligt med en god blanding af teori og praktiske fif. De korte og præcise videoer, tager seeren i hånden og leder dem igennem trin for trin. Anita udstråler desuden en ro som er med til at gøre mig tryk, i forhold til at arbejde videre med rygbinding sammen med mit barn. Onlineforløbet giver mulighed for at øve når det passede ind i vores hverdag, og det var super at videoerne kunne ses igen og igen. Jeg vil klart anbefale kurset til andre."
Julie Møller Nielsen
"Online rygbæring giver et dejligt overblik og indeholder alt hvad man behøver vide for at komme godt fra start med rygbæring. Det er rigtig rart man ikke skal sidde og finde videoer rundt omkring for at få informationen. Jeg var rigtig glad for at kunne gøre det når det passede med barn og det hele, og at jeg kunne lægge det fra mig hvis det drillede og fortsætte senere. Gode, simple instruktioner og råd der er lige til at gå til.
Chili Marie Kraglund

Hvilken pakke passer dig..

Vi lever i en særlig tid – Corona har sat en ny dagsorden. Vi er blevet bundet til hjemmet. Det er en tid, hvor det er oplagt at bruge tiden på at lære noget nyt hjemmefra. Derfor har jeg lavet nogle helt vanvittige tilbud på online kurser. Det er oplagt at bruge tiden hjemme til at lære noget svært – nemlig rygbæring.

MINI -> 49kr

99 kr

PRO -> 99kr

249 kr

LUX -> 149kr

565 kr