Slyngeworkshop

Har du interesse for at komme i gang med at bære dit barn i slynger/vikler, men finder det svært, hvor du skal begynde – hvilken slynge, hvilket mærke, hvilken størrelse og hvordan?

 

Nogengange så kan det være rart og trykt at blive guidet godt i gang af en erfaren vejleder. Derfor holder jeg med jævne mellemrum slyngeworkshop for mødre og deres spædbørn.

 

Er du helt ny i slyngeverdenen, så kan det virke som en jungle af information, billeder, videoer og forvirrende webshops. Der dukker måske en hel masse spørsmål op, som du måske slet ikke har overskud til at lede efter svar på, men du sidder og er nærværende med din nye skønne baby.

 

  • Hvilken slynge skal jeg vælge
  • Hvilket bæreredskaber passer bedst til min krop?
  • Hvilken stilling skal jeg bære min nyfødte i?
  • Hvordan får jeg baby til at sidde rigtigt?
  • Får jeg mon strammet den nok?
  • Eller strammer jeg mon for meget?

 

Så for rigtig mange mødre, så er det tryggeste og rareste at få grundig og personlig undervisning i både at binde slyngen korrekt, så der er styr på ergonomien både for mor og baby, men også at blive vejledt til at gøre det helt rigtige køb.

 

Og jeg vil også meget gerne hjælpe dig og din mødregruppe godt igang. Så hold dig ikke tilbage – skriv til mig via formlen nedenfor eller find mig på Facebook.

 

 

Slyngeworkshop (1-1)

Slyngeworkshop (1-1)

Slyngeworkshop (mødregruppe)

Slyngeworkshop (mødregruppe)

Slyngeworkshop (sammensat gruppe)

Slyngeworkshop (sammensat gruppe)

Der er lukket for kommentarer.