Fastvikle: Ehawee Slings, Roots of Jasmine

Kort og godt – samlet vurdering

 

Jeg har valgt at give Roots of Jasmine fra Ehawee Slings 4,2 ud af 5 stjerner fordi:

 • Viklen har den skønneste sart-rosa farve
 • Det er en eksklusiv limited edition med 50% tussah silke
 • Selv om viklen er smørblød, så er den tyk og tætvævet – ikke en oplagt begyndervikle
 • Det er en stærk vikle, den bliver lige, hvor den skal, når knuden er bundet

 

IMG_7338

 

Dette er en meget limited edition vikle af det polske viklemærke Ehawee Slings, der findes kun 5 af denne i hele verden. Lige fra jeg pakkede den ud af pakken, det mærkede jeg med det samme, at det var en eksklusiv vikle, jeg havde mellem hænderne.

Viklen er af 50% Tussah silke og 50% bomuld. Tussah silke er en vidunderlig type af silke, Der bl.a. er kendt for sine ‘silk nubs’, det er små ujævnheder i den silketråd, som viklen er vævet af. Det giver viklen en skøn karakteristisk overflade. Det er en medium tyk vikle, men der er ikke angivet nogen steder, hvad gsm på den er. Men silke er stærk, og dette er en stærk og kraftig vikle.

Farven er sart rosa, og den ene side er lidt mere mørk rosa end den anden. Som mor til 3 drenge, så er det ikke de lyserøde farver, jeg har udforsket mest i min viklekarriere. Men i virkeligheden er jeg faktisk ret vild med rosa, og jeg har nydt helt vildt at vikle mig i den.

Viklen har allerede været på en længere Danmarkstur, og jeg er langt henne i rækken af testere. Derfor har jeg ikke mærket, hvordan Roots of Jasmine var som ny, men nu hvor den er gået godt til, er det en skøn, blød vikle, den er meget tæt vævet og ikke, hvad jeg vil kalde en begyndervikle.

 

Vikle-egenskaber: 

 • Er du vild med bounce, så skal du ikke vælge denne vikle – den giver sig nemlig stort set ikke. Men det betyder også, at når knuden er bundet, så bliver den lige, hvor den skal
 • Det er en meget tæt vævet vikle med grip, den er tyk i hånden og viklearbejdet skal gøres grundigt. Men så sidder den tilgengæld virkelig godt
 • Stoffet er skønt og blødt, tussah silken er meget tydelig med de karakteristiske nubs
 • Selvom viklen er angivet som medium tyk, så vil jeg kalde det en tyk vikle, min søn på ca. 4 mdr forsvinder næsten helt i stoffet. Personligt synes jeg, den fungerer bedre til mine større børn

Alt i alt en lækker og luksuriøs vikle. Jeg tænker, den vil tiltale den erfarne viklemor, der godt kan en stærk vikle uden bounce. Roots of Jasmine måtte gerne bo i min viklestak, jeg er sikker på, den ville blive en DH-favorit, når lillebror bliver lidt større.

 

IMG_6862

 

English version

This is a very limited edition wrap of the Polish brand Ehawee Slings, only 5 of its kind in the world. From the moment I unpacked it, I immediately knew, this was exclusive fabric in my hands.

The wrap is made of 50% Tussah silk and 50% cotton. Tussah silk is a wonderful type of silk. known e.g. for its ‘silk nubs’ – small irregularities in the silk thread. This characterices the surface of the fabric. It’s a medium thick wrap, but there’s no indication of gsm. But silk is a strong fiber and this is a strong wrap.

The color is light pink, the one side of the wrap is a little more dark pink than the other. As a mother of 3 boys, it’s not the pink colors filing up my closet. But, in fact, I’m crazy about this light pink and I loved being wrapped in this beautiful wrap.

This wrap is a traveller and I’m far in the line of testers. Therefore I don’t the new wrap qualities of this wrap, but now it’s very well broken in and it’s very soft. The wefth is very tight and the fabric is thick and I wouln’t classifie it at a wrap for beginners.

 

Wrap qualities: 

 • If you want to bounce, this is not a wrap for you – it has no bunce. But this means that it will not move an inch once the knot is tied
 • the wefth of this wrap is very tight, this is awrap with grip. It feels thick in my hands and the wrapjob has to be done thoroughly – and then it’s all worth it
 • The fabric is soft and cushy, the tussah silk is lovely with the characteristic nubs
 • Although this wrap is indicated as medium thick, I would call it a thick wrap, my 4 months old my son slmost disappears in the fabric. Personally, I think it wraps better with my bigger children

 

All in all, a lovely and luxurious wrap. I think it will appeal to the experienced wrapper who loves a wrap without bounce. Roots of Jasmine is welcome to come and stay in my stash, I know it would be a DH favorite when my little one grows a bit bigger.

 

IMG_7614

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.