SSC: Emeibaby carrier, Rainbow Leaves, toddler size

Kort og godt – samlet vurdering

 

Jeg har valgt at give Rainbow Leaves fra Emeibaby 3,9 ud af 5 stjerner fordi:

  • Det er en virkelig smuk SSC, der sidder rigtig godt på bærer og barn
  • Den er relativt nem at tage på, og den kræver ikke at blive gået til
  • Det er en toddler str, der passer fra barnet bruger str 74 i tøj
  • Den er egnet til både begyndere og erfarne

 

440D3E9C-A754-4D25-9F39-B97EAF4BFC1D

Dette er en SSC (soft structured carrier) fra det Østriske firma Emeibaby, som er skabt af en kvinde, der aldrig rigtigt fik de mange meter stof i en fastvikle til at virke, så i stedet brugte bæreseler. Der var ikke rigtigt nogen, der faldt helt i smag, så hun skabte sin egen og tog pantent på den. Det er så blevet til en verdensomspændende virksomhed idag.

Dette er en meget blød SCC i en lys regnbue af farver. Stoffet er viklestof, og den har et ekstra lag viklestof der, hvor panelet er monteret til mavebæltet, dette ekstra stof fungerer som et sæde for barnet og som justeres ved et sæt slyngeringe i hver side af panelet. Den har et klik-spænde på mavebæltet og skulderstropperne er fastmonterede, så de udelukkende skal justeres. Der er et klik-spænde, der spændes bag nakken eller ud for brystet alt efter, om barnet bæres på maven eller på ryggen.

Den SSC fra Emeibaby, som jeg har testet var størrelsen ‘toddler’, og skulle passe fra baby bruger ca. str 74 i tøj. Min baby er 9mdr og passer præcist str 74 i tøj nu. På ham passede panelet præcist fra knæhase til knæhase. Når barnet vokser, så kan sæde-funktionen ved ringene også bruges til at tilpasse og gøre panelet bredere, så det fortsatter passer fra knæhase til knæhase.

 

Bære-egenskaber:

  • Denne bæresele er meget nem at tage på, det er kun klik-spændet på mavebæltet, skulderstropperne på og det afsluttende klik-spænde til sidst.
  • Når man lige har fundet ud af funktionen med sædet, der skal ind mellem bærer og barn, så fungerer dette super godt – og minder om sædet på en vikle-bæring
  • Det bløde viklestof smyger sig skønt om barnet, dette gør, at det er let at få barnet til at sidde rigtig godt i selen

Alt i alt en meget lægger SSC, den er blød fra start og skal ikke gåes til. Den er nem at montere og der findes gode videoer til at komme godt igang med den. Denne SSC vil tiltale både begyndere og erfarne, der ikke har tålmodighed til viklens mange meter stof.

 

F96EA595-E0A3-40EB-8E2B-80B77013D5A6

EF9167E3-7059-4E9F-BBB4-75040BF3AF58

English version

This is a soft structured carrier (SSC) from the Austrian company Emeibaby  created by a woman who never really fell in love with the woven wraps, so instead of used carriers. Not one of the excisting carriers on the market fell completely in her taste, so she created her own and paid pantent on it. Now it’s a worldwide business.

This is a very soft SCC and it has all the colors of a pastel rainbow. The fabric is a woven and the carrier has an extra layer of woven fabric where the panel is connected to the waist strap. This extra fabric acts as a seat for the child and it is adjusted by a set of slingrings on each side of the panel. It has a click-strap on the waist strap and the shoulder straps are fixed and not able to click on and off. The can be adjusted in lenght. There is a click buckle behind the neck or at the chest depending on whether the child is carried on the front or on the back.

The SSC from Emeibaby I have tested was toddler size and should fit from baby approx size 74 in clothes. My baby is 9 months old and fits exactly size 74 in clothes right now. On him now, the panel precisely fit from knee to knee. Then your child grows the slingring-function can be used to adjust the panel to fit between knee to knee.

 

Carrying qualities:

  • This carrier is very easy to wear, only click on the waist belt, put on the shoulder straps and click on the small shoulder strap connector.
  • The extra seat works very well and is very simular to a seat in a woven wrap – once you’ve figure to place it correctly with the fabric between the wearer and the child
  • It is very easy to make the child confertable in this carrier because of the soft and woven fabrice of this carrier

All in all, a very wunderfull SSC, the fabric i soft from new and there is no breaking in. Placing the child correctly is easy and there are some nice videos to get you started. This SSC will appeal to both beginners and experienced wrappers who haven’t got patience for the woven wraps.

 

B1FE1D08-FBE6-45A3-BE0E-B2FAECFAADCE

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.