Fastvikle: Kapualove, Green Mile

Kort og godt – samlet vurdering

Jeg har valgt at give Green Mile fra Kapualove 4,3 ud af 5 stjerner fordi:

 • Det er en lækker bomuldsvikle med virkelig mange positive viklekvaliteter
 • Denne vikle egner sig både til den nyfødte baby, en tung toddler og alt derimellem
 • Viklen er smørblød, meget samarbejdsvillig og har et skønt bounch
 • Denne vikle vil tiltale både den uerfarne og den erfarne viklemor

 

IMG_2151

Dette er en fastvikle fra det Tyske viklemærke Kapualove, der er startet af tyske Stephanie, der har en baggrund inden for stoffer og tekstil. Hun havde en drøm og en passion og valgte at føre den ud i livet. Kapualove har fokus på stof og produktion i højeste kvalitet og stræber efter økologiske produkter.

Da jeg modtog denne vikle fra Kapualove var jeg meget højgravid med mit 3. barn, og det var faktisk planen, at jeg skulle sende den videre til næste tester dagen inden min termin. Men da jeg kontaktede Stephanie og Daniel fra Kapualove fortalte de mig, at de havde besluttet, at jeg måtte låne viklen 14 dage ekstra, så jeg kunne teste den med en nyfødt også. Det synes jeg simpelthen var så fint og smukt af dem.

Green Mile er af 100 % økologisk bomuld, den er udgivet i februar 2017 og den har et gsm på 295. Nogle bomuldsvikler med højt gsm kan være ret stive eller kræve et stykke arbejde at gå dem til, men denne er simpelthen så blød og lækker at arbejde med.

Farven er mørk grøn og sort helt uden, at det på nogen måder kommer til at virke militært. I min egen viklestak, så har jeg ikke gjort mig så meget i grøn. Men jeg synes faktisk at denne farvekombination passer mig rigtig godt, og den har jo været på besøg hos mig her i foråret, hvor alt springer ud. Så dens grønne farve har bare passet så smukt udendørs.

 

 

Vikle-egenskaber: 

 • Dette er en virkelig blød vikle, der har alle de fordele som en god bomuldsvikle kan tilbyde. Stoffet er blødt og tæt vævet, det mærkes skønt i hånden og vikler behageligt om kroppen
 • Til en tung toddler er viklen stærk og hjælper med at bære og fordele vægten, samtidig har stoffet en skøn bounce, der lige får bindingen til at falde perfekt på plads, efter knuden er bundet.
 • Til en lille nyfødt er det skønt at bomulden er så blød og nem at arbejde med. Samtidigt får den lette bounce stoffet til at smyge sig tæt om den lille bitte baby. Meget nyfødtegnet vikle helt i stoffet.
 • En virkelig god allround vikle, hvis kvaliteter spænder bredt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal vikle med en vikle fra Kapualove

Alt i alt en skøn og meget samarbejdsvillig vikle. Jeg tænker, at denne vikle virkelig vil tiltale bredt på grund af dens mange kvaliteter. Den uerfarne viklemor vil have glæde af den bløde bomuld og viklens samarbejdsvilje. Den erfarne viklemor vil nyde denne vikles styrke og bounce, der virkelig får bindingen til at sidde i skabet hver gang.

 

IMG_1535

 

English version

This is a German wrapcompany called Kapualove, it’s founded by the German woman Stephanie, who has a background in fabrics and textiles. She had a dream and a passion and chose to put it into practice. Kapualove focuses on fabric and production of the highest quality and strives for organic products.

When I received this testwrap from Kapualove, I was pregnant and close to my duedate with my 3rd child – in fact I was surposed send it to the next tester the day before my duedate. However, when I contacted Stephanie and Daniel from Kapualove, they had decided that I could test the wrap for 14 extra days, This way I could test it with a newborn too. I think this is so nice and beautiful of them.

Green Mile is made of 100% organic cotton, it was released in February 2017 and has a GSM of 295. Some cotton wraps with high gsm may be quite stiff or require some work to breacke in, but this wrap is so soft and wunderfull to work with.

The color is dark green and black – completely without bringing any thoughts to military colors. In my own closet, I don’t have much clothes in green. But I actually think that this color combination fits me really well, and it has been visiting me here in the spring when everything blossoms. So its green color has just looked so beautiful outdoors

 

 

Wrap qualities: 

 • This is a really soft wrap, it has all the benefits of a good cotton wrap. The fabric is soft and tightly woven, it fells soft in my hands and comfortably around my body
 • The wrap is strong and for at heavy toddler the fabric helps to distribute weight. At the same time the fabric has a nice bounce that just makes the wrapjob perfectly after the knot is tied
 • The cotten is soft and easy to work with for a small newborn. At the same time the easy bounce makes the fabric snuggle close around the body of your newborn. This wrap is very suited for newborns
 • A really good all-round wrap with a wide range of wrap qualities. This is certainly not the last time I’ll wrap with a woven wrap from Kapualove

All in all, this is a fantastic wrap and it’s very easy to work with. I think this wrap will have a wide appeal because of its many qualities. The unexperienced wrapper will enjoy the soft and moldable cotton. The experienced wrapper will enjoy the strength and bounce of this wrap – it’s easy to get the wrapjob perfect every time.

 

IMG_1542

 

IMG_1534

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.