Ringslynge: Vito, Wilder

Kort og godt – samlet vurdering

Jeg har valgt at give ringslyngen Wilder fra Vito 4,0 ud af 5 stjerner fordi:
 • Det er en lækker ringslynge af blødt hør, som ikke skal gås til
 • Denne ringslynge egner sig både til den nyfødte baby, en tungere tumling og alt der i mellem
 • Ringslyngen er tynd i stoffet og dermed ikke så varm
 • Den glider let mellem ringene
 • Denne ringslynge vil tiltale såvel nybegyndere som øvede viklemødre
6C47FE18-7FE8-4AF3-9795-DACFE00E935D Dette er en ringslynge fra det nye danske brand VITO Sings. Virksomheden er startet i 2018 af en dansk kvinde, der bor i København, hun er mor til 2 små børn og er erfaren babybærer. Navnet ‘Vito‘ er både navnet på hendes yngste barn, men også et ord sammensat af de to danske ord ‘vi’ og ‘to’, der henviser til den tosomhed, der opstår mellem bærer og barn, når man bærer i slynger. Kvinden bag er både PhD i hjerneforskning og slyngevejleder, så hun kombinerer al denne viden i sin frembringelse af ringslynger. Vito har haft en række testere sendt rundt i landet, jeg er første tester af denne Wilder, men jeg har desværre været ret længe om at få skrevet denne anmeldelse. Jeg har primært testet ringslyngen Wilder med mit yngste barn, der var 15 mdr og ca 11 kg. Wilder ringslynge er af 100 % blødt europæisk hør, den er støvet mørkegrøn og har mat sølvfarvede ringe. Den er udgivet i sommeren 2018 i forbindelse med åbningen af VITO slings. Da jeg åbnede æsken med blev jeg overrasket over, hvor blød ringslyngen fra VITO Slings er. Hør er jo kendt for, at det kan være meget stivt fra nyt og skal gås til. Og da denne ringslynge er af 100 % hør, så havde jeg forventet, at jeg skulle arbejde lidt med den. Men denne VITO ringslynge er helt blød fra ny og den behøver slet ikke at blive gået til. Vikle-egenskaber:
 • Denne vikle er af 100% europæisk blødt hør, dette gør den ekstra blød ift. alm. hør. Og den skal ikke gås til
 • Den er tynd, tætvævet og glat at mærke på, ringslyngens glatte overflade gør, at den glider let mellem ringene
 • Ringslyngen har ikke meget bounce, så når den er strammet, så bliver den lige, hvor den skal
 • Ringslyngen er onesize, og længden er fin
 • Der er ikke meget cush, da ringslyngen er af tynd hør, men bredes stoffet godt ud over skulderen, så mærkes det særdeles behageligt på skulderen
 • Da stoffet er tyndt, så opleves den ikke som varm at bære i om sommeren
 • Da ringslyngen er så utrolig blød helt fra ny, så mener jeg bestemt, at den er nyfødt egnet (vær dog opmærksom på ikke at overspræde hofterne, når en nyfødt bæres i ringslynge)
 • Hør er et meget stærkt materiale, så selv om ringslyngen er tynd, så er den utrolig stærk. Min søn på ca. 11kg føles ikke tung, selv om der kun bæres på én skulder og han kommer heller ikke til at hænge i stoffet.
Alt i alt så er dette en lækker ringslynge, selvom slyngen er af tyndt hør, så er den ikke en typisk hør-slynge pga. den meget bløde europæiske hør, der ikke skal gås til. Den er simpelthen så blød og skøn. Jeg tænker, at denne ringslynge vil tiltale en nybegynder i slyngeverdenen, der gerne vil have fat i en ringslynge af lækker kvalitet. Men den vil også tiltale den mere erfarne viklemor, som har erfaring med forskellige materiale og gerne vil have en meget stærk ringslynge. 369538FE-D9ED-40B2-A05D-67CF74360917 7BA50F48-F106-4150-AB13-826F658D3D2E

English version

This is a ringsling from the new Danish brand VITO Sings. The company was founded in 2018 by a Danish woman who lives in Copenhagen, she is the mother of 2 small children and an expierienced babywearer. The name ‘Vito’ is both the name of her youngest child, but also a word composed of the two Danish words ‘vi’ and ‘to’ which translates “we” and “two” meaning “the two of us” in Danish. This is refering to the closeness between wearer and child while babywearing. The founder is both a PhD in brain research and certified babywearing consultant, and she combines this knowledge in the production of ringslings. Vito slings send out a number of testers in Denmark, but I’m the first tester of this Wilder ringsling, but I have been for writing on this review for quite some time. I have primarily tested the ringsling with my youngest child, who was 15 months and about 11 kg. The Wilder ringsling is made of 100% soft European linnen, it is dusty dark green and has silver aluminum rings. It was released in the summer of 2018 in connection with the opening of VITO slings. When I opened the package, I was surprised how soft the ringsling from VITO Slings is. Linnen is known for stiffness of the fabric and it must be broken in. And since this ringsling is 100% linnen, I expected some work to breake it in. But this ringsling from VITO sling was buttersoft from new and needs no breaking in.    Wrap qualities:
 • This ringsling is made of 100% European soft linnen, which makes it extra soft, so breaking is not necessary
 • It’s thin, dense and glossy, the smooth surface of the fabric slides easily between the rings
 • This ringsling has almost no bounce, so when it’s tightened, it stays in place
 • The ringsling is an onesize and the lenght of it is very nice
 • There is almost no cush, due to the thin fabric is, but when the fabric is well spread over the shoulder, it feels very comfortable
 • Since the fabric is thin, the ringsling does not feel as warm to wear in hot weather
 • The ringsling is suitable for newborns because is so incredibly soft from new (please be careful not to overspred the hips when wearing a newborn in a ringsling)
 • Linnen a very strong material, so the ringsling is incredibly strong eventhough it’s very thin. My son at approx. 11 kg and he doesn’t feel heavy while wearing him on one shoulder and he is not sagging in the fabrib.
All in all, this is a wunderfull ringsling, even though the fabric is very thin. This is not a typical linnen sling due to the very soft European linnen and it needs no breaking in. It is so soft and beautiful. I think, at this ringsling will appeal to the novice wrapper who wants a high quality ringsling. But it will also appeal to the more experienced wrapper who have experience with different materials and would like a very strong ringsling.   9BAE9F69-1785-412E-B1F0-516BC1FC140E EC2F1F88-61C9-4FD5-95A4-31BF75FEB483

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.