Fastvikle: Marisso Slings, Carver Esme

Kort og godt – samlet vurdering

Jeg har valgt at give Carver Esme fra Marisso Slings 4,2 ud af 5 stjerner fordi:

 • Det er en lækker bomuldsvikle med virkelig mange positive viklekvaliteter
 • Denne vikle egner sig både til en lille baby, en tung toddler og alt derimellem
 • Viklen er smørblød, meget samarbejdsvillig og har et skønt bounche
 • Denne vikle vil tiltale både den uerfarne og den mere erfarne viklemor

8FD2DBA0-06A5-4C9D-BA84-C62AD21BE6EB

Dette er en fastvikle fra det skotske viklemærke Marisso Slings med mottoet ‘all for love’. Virksomheden er startet ud fra en mors passion, mens hendes børn var små har hun båret den og fundet glæden og fordelene ved at bære. Det har motiveret hende til at følge sin drøm og starte Marisso Sling.

Denne vikle har været på Danmarkstur, og den har allerede været på besøg hos en masse skønne viklemødre. Jeg har primært testet den med mit yngste barn, der er 11 mdr og ca 10 kg.

Carver Esme er 100% bomuld (59% ELS Egyptian cotton og 41% portuguese cotton), den er vævet i single weave, den har et gsm på 290 og den udgivet 22. marts 2018 i en meget limited edition. Da jeg pakkede Carver Esme ud af æsken blev helt glad, for jeg genkendte noget af den samme blødhed og fluffynes, som Aspen Winter, som jeg tidligere har testet fra Marisso slings.

Nu har jeg selv 3 drenge, og jeg har aldrig selv købt vikler i sådan rosa, røde og lyserøde farver af den grund. Så jeg nyder virkelig, når der kommer lyserøde testvikler på besøg. Jeg er nemlig ret vild med lyserød, så jeg har nydt at bære i Carver Esme, og jeg har nydt at tage smukke billeder med Carver Esme – for jeg synes, den er helt vild smuk.

Vikle-egenskaber:

 • Denne vikle er tyk at se på, men blød og fluffy at mærke på.
 • Når viklen bindes, så har den et skønt lille bounce, der ligesom kommer fra fluffen, der bliver strakt ud
 • Viklen er til den smalle side
 • Denne vikle binder skønt i såvel 1 lags bindinger som fler-lags bindinger og bliver hvor den skal, når knuden er bundet.
 • En lille nyfødt vil måske forsvinde lidt i det tykke og fluffy stof, men fra omkring 3-4 mdr vil jeg sige, den fungerer
 • Med sine 290 gsm, så er den bestem toddler-egnet. Viklen er stærk og tyk, så der er masser støtte til er større barn.

Alt i alt så er dette en lækker og fluffy vikle af 100% bomuld. Den er super blød og vamset, samtidig med at den er tyk og stærk.  Jeg tænker, at denne vikle vil tiltale den let-erfarne viklemor, der gerne vil have fat i en tyk og kraftig vikle i en lækker kvalitet. Men den vil også tiltale den mere erfarne viklemor, der gerne er på udkig efter en mere støttende vikle til hendes lidt tungere barn.

 

80445023-43EE-4517-A3B3-7E4BF656A3F5

CA6B4949-720F-4B34-A448-D36A1CF900CE

English version

This is a woven wrap from the Scottish brand Marisso Slings, Marisso Slings have the motto ‘All for Love’. The company origins in a mother’s passion, while her children were still babies, she has carried them and found the joy and benefits of babywearing. This became her motivation to follow her dream and start Marisso Sling.

This wrap has been on long testtour all over Denmark and Emse has already been visiting several beautiful babies and mothers. I have tested it with my youngest child, he is 11 months and about 10 kg.

Carver Esme is a 100% cotton wrap (59% ELS Egyptian cotton and 41% portuguese cotton), it is woven in single weave, it has a GSM of 290 and released on 22th of March 2018 in a very limited edition. When I unpacked Esme, I was pleased to recognize some of the softness and fluffynes as in Aspen Winter from Marisso Slings, which I have previously tested.

Now I have 3 boys, and I have never bought wrap in pink, red and pastel colors for that reason. So I really enjoy when pink testers are visiting. I’m really love pink, so I have enjoyed wearing Esme and I have enjoyed shooting beautiful pictures of Esme – because I think it’s absolutely beautiful.

 

Wrap qualities:

 • This wrap is thick to look at but feels soft and fluffy in the hand
 • When the knot is tied the wrap has a nice little bounce, from the fluff stretcing
 • The wrap has a narrow width
 • This wrap binds well in both 1-layer bindings and multi-layer bindings and stays where it is needed when the knot is tied.
 • A little newborn may disappear a little in the thick fluffy fabric, but from about 3-4 months I will say it works With its 290 gsm, it is determined to be a toddler-fit.
 • The wedge is strong and thick so there is plenty of support for your older children.

All in all, this is a nice and fluffy cotton wrap. It is butter soft but at the same time it is thick and strong. I think this wrap will appeal to the light-experienced wrapper who wants a thick and strong wrap in a exclusive quality. But it will also appeal to the more experienced wrappe who is looking for a more supportive wrap for her heavier child.

 

EDE3FFF4-2614-4E0A-9CE8-317FC55FB115

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.