Fastvikle: ‘Joyful time with you’ fra Lenny Lamb

Kort og godt – samlet vurdering

Jeg har valgt at give ‘Joyful time with you’ fra Lenny Lamb 4 ud af 5 stjerner fordi:

 • Det er en skøn bomuldsvikle med alle bomuldens fordele
 • Denne vikle er blød fra start og meget samarbejdsvillig
 • Viklen har en glat overflade og et skønt bounce
 • Denne vikle tiltaler bredt, både nybegyndere og erfarne vil nyde denne vikle

 

46200D9C-7DAE-493F-A47B-BBC122DDD877

Dette er en fastvikle fra det polske viklemærke Lenny Lamb. Lenny Lamb er en familievirksomhed startet af to søstre, der begge er passionerede babybærere, begge deres mænd (og alle deres børn) er en del af dette familieforetagende. De arbejder alle sammen om at skabe smukke vikler i god kvalitet.

Denne vikle har startet sin Danmarkstur her ved mig, og jeg har fået lov til at teste den for Cindy, der har webshoppen viklemagi, og er forhandler af Lenny Lamb. Jeg har primært testet den med mit yngste barn, der er 12 mdr og ca 10 kg.

‘Joyful time with you’ er 100% bomuld, den har et gsm på 290 og den udgivet 22. september 2017. Da jeg pakkede Joyful time with you’ ud, havde Cindy allerede vasket den for mig, så jeg kunne prøve den af med det samme. Så første op blev formiddagsputning af mindstemanden – og den kom heldigvis med sovestøv.

Den har en skøn farve, der spænder mellem mørkeblå, lilla, syren og violet, mønsteret ligner dråber der vender skiftevis modsat hinanden. Farven er simpelthen så flot i solskin, og den skinner nærmest.

Vikle-egenskaber:

 • Denne vikle er en stærk bomuldsvikle, hvor du får meget for prisen
 • Den er dejlig blød fra start og kræver ikke meget arbejde for at gå den til
 • Når viklen bindes, så har den et skønt bounce
 • Denne vikle har en glat overflade, så den glider let over sig selv i fler-lags bindinger. Den binder også skønt i 1 lags bindinger
 • For en nybegynder med en nyfødt, er denne vikle måske lidt kraftig. Men har viklemor erfaring eller er baby 3-4 mdr, så vil jeg sige, at denne kan fungere
 • Med sine 290 gsm, så er den bestem toddler-egnet. Viklen er stærk, så der er masser støtte til er større barn.

Alt i alt så er dette en lækker og meget samarbejdsvillig bomuldsvikle, der har alle de fordele, som en god bomuldsvikle har at byde på. Jeg tænker, at denne vikle vil tiltale den uerfarne viklemor, der gerne vil starte med en god, alsidig vikle, der er samarbejdsvillig og ikke kræver det store af bæreren. Samtidig vil den mere erfarne viklemor nyde viklens styrke og bounce. Dette er sådan en vikle, der hjælper til, at bindingen sidder i skabet hver gang.

 

D4C0286C-AE0A-4B94-8BF7-9F36098DEFD2

 

English version

This is a woven wrap from the Polish brand Lenny Lamb. Lenny Lamb is a family business started by two sisters, both passionate babyweares, both of their husbands (and all their children) are part of this family business. They are all working to create beautiful wrap in good quality.

This wrap started it’s Danish testtour here with me. And it is the lovely Cindy owner the webshop viklemagi, who host the testtour. I have tested the wrap mostly with my youngest child, he is 12 months and about 10 kg.

‘Joyful time with you’ is 100% cotton, it has a gsm of 290 and it was released 22nd of September 2017. When I unpacked ‘Joyful time with you’, Cindy had already washed it, so I could try it out right away. So first up was for the morning nap of – and luckily it came with sleeping dust.

This wrap has beautiful colors that spans between dark blue, purple, lilac and violet, the pattern resembling drops that alternate. The color is just beautiful and in sunshine the fabric shines.

 

Wrap qualities:

 • This wrap is a strong cotton wrap, you get a great qualty for the price     
 • It is nice and soft from new and does not require much breaking in
 • The wrap has a nice bounce     
 • This wrap has a smooth surface, so it slides easily over itself in multi-layer carries. It carries wunderful in 1 layer carries as well
 • For a beginner with a newborn, this wrap might be a bit thick. However, if you have a some experience or your baby is arround 3-4 months, I would say that this wrap will work     
 • With a gsm of 290 this is a toddler-worthy wrap. It is a strong wrap with plenty of support for an older child.

All in all, this is a beautiful and supportive cotton wrap, it has all the benefits that a good cotton wrap has to offer. I think that this wrap will appeal to the unexperienced wrapper who would like to start with a good versatile wrap, that is cooperative and doesn’t require much breaking in. At the same the more experienced wrapper will enjoy the strength and bounce of the wrap. This is such a wrap that almost wraps itself arround you and your baby.

 

 

D43987D2-7702-4B50-8171-0198D5136C05

F8B39CDD-8A06-46FE-AD88-FA5768AFE3D6

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.