Fastvikle: Pink Nova, Leaves, Recorda-me

Kort og godt – samlet vurdering

Jeg har valgt at give Leaves Recorda-me fra Pink Nova 4,5 ud af 5 stjerner fordi:

 • Det er en toplækker kvalitetsvikle med et skønt bounce
 • Denne vikle egner sig både til en lille baby, en tung toddler og alt derimellem
 • Viklen er meget samarbejdsvillig og når høren er gået til, bliver den smørblød
 • Denne vikle vil især tiltale den erfarne viklemor, men vil også være en toplækker for en uerfaren

4ABEB37E-AB14-491B-BE98-7552AD824ACA

Dette er en fastvikle fra det Hollandske viklemærke Pink Nova, der er startet af to babybærende mødre, der ledte efter fastvikler, der passede deres smag – så de tog tyren ved hornene og designede deres eget brand.  Pink Nova er kendt for deres spændende mønstre og exotiske materiale blandinger med fx. banan fibre og lotusblomst.

Denne vikle er lige startet på sin Danmarkstur, og jeg er 2. tester på dens tur, så den var stadig ret ny, da den var her hos mig. Og jeg kunne tydeligt mærke, at den vil blive endnu blødere, når den bliver brugt mere. Jeg har primært testet den med mit yngste barn, der er 13 mdr og ca 11 kg.

Leaves Recorda-me er 62 % bomuld og 38 % hør (Belgian linen), den har et gsm på 280 og den udgivet 11. maj 2018 i limited edition. Da jeg næsten lige har have en anden Pink Nova tester på besøg, havde jeg glædet mig til denne og jeg blev så glad, da jeg pakkede den op – for den er så smuk – et enkelt mønster og helt mono.

Ved første indtryk, så kan Leaves Recorda-me mærkes som en kraftig bomuldsvikle, men jeg tror, at det er fordi, den stadig er ny. Når den er blevet gået lidt mere til, så er jeg sikker på, at den bliver en hel del mere blød. I hånden mærkes den medium tyk, den er meget tæt-vævet og den mærkes stærk.

 

Vikle-egenskaber:

 • Denne vikle er tæt-vævet og bomuld-agtig at se på, men det er tydeligt at mærke høren deri
 • Denne vikle har bounce, og jeg tænker, der vil komme endnu mere bounce, når høren deri er gået til
 • Dette er en vikle med en god brede
 • Denne vikle har en ret glat overflade, som gør at den let glider over sig selv ved fler-lags bindinger. Og den binder også skønt i 1 lags bindinger
 • Da viklen er en hør-blanding, så er det ikke den tykkeste vikle, så efter min mening, så kan en nyfødt sagtens bæres i denne vikle
 • Viklen er bestem toddler-egnet med sine 280 gsm. Viklen er kraftig og tyk, så der er masser støtte til er større barn.

Alt i alt så er dette en lækker og skøn vikle, dens vikle-egenskaber er helt i top, og jeg er vild med dens bounce. Når den er helt gået til, så kommer den til at blive så blød og den er allerede en fornøjelse at vikle med. Jeg tænker, at denne vikle vil tiltale alle viklemødre, en uerfaren viklemor vil nyde det samarbejdende stof og en erfaren viklemor vil sætte pris på kvaliteten og vikle-egenskaberne. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der gerne måtte flytte en Pink Nova ind i min viklestak.

 

CAC268A4-AFEF-4C88-BA7B-1617C832FD9D

AD36420A-6ADC-463C-BBA4-B0C31027EDC7

 

English version

This is a woven wrap from Pink Nova, a brand from the Netherlands, Pink Nova as started by two babywearing mothers who were looking a wrappattern to love – but decided and designed their own wraps instead. Pink Nova is known for their exciting patterns and exotic material blends with e.g. banana fiber and lotus flower.

This wrap has just started a testtour in Denmark and I’m the 2nd tester of this wrap and it was still quite new when it was visiting me. I know it will become even softer when broken in. I have primarily tested it with my youngest child who is 13 months and about 11 kg.

Leaves Recorda-me is 62% cotton and 38% linen (Belgian linen), has a mobile GSM of 280 and was released May 11, 2018 in a limited edition. It wasn’t long ago a had another tester from Pink Nova visiting, which I was very fond of, som I was looking forward to testing this one and I was so happy when I packed it up my high expectations was fulfilled – because Recorda-me is so beautiful – a simple mono pattern.

Leaves Recorda-me first reminded me of a stong cotton wrap, but I think that’s because it’s still new. Once it has been broken little more, I’m sure it will become butter soft. In the hand it feels medium thick, the weave is very tight and it feels strong in hand.

 

Wrap qualities:

 • This wrap looks tightly woven and cotton-like, but you feel the linnen when touching the wrap
 • This wrap has bounce, and I think there will be even more bounce when it’s fully broken in
 • This is a wrap to the wide side – which I like
 • This wrap has a smooth surface, which makes multi-layer carries easier. It also wraps wunderful in 1 layer carries
 • The wrap is a linen mix and it’s not the thickest wrap, so in my opinion, a newborn can be worn in this wrap when broken in
 • With a gsm of 290 this is a toddler-worthy wrap. It is a strong wrap with plenty of support for an older child.

All in all, this is a beautiful and wunderful wrap, the wrap qualities are high and I’m crazy about the bounce of this fabric. Once itis broken in, it will be so soft and it is already a pleasure to wrap with. I think this wrap will appeal to almost all wrappers, an unexperienced wrapper will enjoy the collaboration of the fabric and an experienced wrapper will appreciate the high fabric and wrap qualities of this wrap. It can’t be long before a Pink Nova wrap will join my private stash.

 

2379AB76-2247-434A-A47B-F15A87C681D4

7C4628D2-2F86-485D-BA41-72F4301DFB40

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.